kalanta-9

Την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/12/2016 επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και έψαλαν τα κάλαντα, μεταξύ άλλων, κλιμάκιο στρατιωτών της 193 Μοίρας ΠΒ-MLRS από την Ελευθερούπολη, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας, οι μαθητές από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η Στρατιωτική Μουσική της 25ης Ταξιαρχίας και της 20ης ΧΧΤΘΜ, η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας και ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και να υλοποιηθούν όλες οι ευχές και η γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίζει “επί γης ειρήνη και εν ανθρώποις ευδοκία” και στον καθένα προσωπικά υγεία, δικαίωση και ευτυχία».

Την Παιδόπολη της Καβάλας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας την Παρασκευή, 23-12-16 και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και το προσωπικό. Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε σχετικά «Επισκεφθήκαμε, σήμερα, την Παιδόπολη, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήσαμε εδώ και 6 χρόνια με τον αείμνηστο Γ. Παυλίδη να δίνουμε το παρόν στο συγκεκριμένο ίδρυμα, να ανταλλάσουμε ευχές με τα παιδιά και να τους προσφέρουμε τα δώρα που τότε διέθετε προσωπικά ο αείμνηστος Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης και σήμερα εγώ. Θέλω να ευχηθώ να μην υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα και όλα τα παιδιά του κόσμου να ζουν αρμονικά με τις οικογένειές τους».

Προηγούμενο άρθροΟμόφωνη αντίθεση των κατοίκων της Ν. Καρβάλς στη λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας ανακυκλώσιμων υλικών
Επόμενο άρθροΙπτάμενα φαναράκια τη νύχτα των ευχών στις Κρηνίδες