Σήμερα, Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021, στα πλαίσια της δράσης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Θάσου και του Δήμου Θάσου «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ», επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη ο κ. Ευάγγελος Λεώβαρις, εκ μέρους του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, ανακοινώνοντάς του τη δωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές της Θάσου.

H δωρεά πραγματοποιείται προς τους μαθητές της Θάσου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean και σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Μαζί για το Παιδί», με την οποία η Energean έχει στρατηγική συνεργασία, ώστε να μην υπάρχει μαθητής στην έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη.
Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Energean και την Διοίκησή της για την ευγενική δωρεά προς τους μαθητές της Θάσου.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Αυτογκόλ Μουριάδη – Επιβεβαίωσε δημόσια ότι ο διαγωνισμός 50 εκατομμυρίων για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων καταγγέλθηκε από εταιρεία σαν “φωτογραφικός”!
Επόμενο άρθροΜπλόκο στους ανεμβολίαστους από Δευτέρα – Τι θα ισχύει