Οι ανάγκες σε μονάδες αίματος στους νοσηλευομένους ασθενείς μας εξακολουθούν να είναι αυξημένες και παράλληλα η προσέλευση αιμοδοτών για προσφορά αίματος μειωμένη, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και λόγω της πανδημίας του ιού Sars-CoV-2.
H Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στα πλαίσια προσέλκυσης αιμοδοτών και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά αίματος των συμπολιτών μας προς τους ασθενείς του Νοσοκομείου μας, ανακοινώνει σε όλους τους πολίτες του Νομού Καβάλας ότι, προτίθεται να ελέγχει τους Αιμοδότες που θα προσέλθουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας για να αιμοδοτήσουν, για αντισώματα έναντι του ιού Sars-CoV-2 που ανέπτυξαν, είτε μετά από εμβολιασμό τους, είτε μετά από νόσηση Covid-19 από 01/09/2021 έως και 30/09/2021. H εξέταση θα διενεργείται έπειτα από κάθε αιμοδοσία, σε κάθε αιμοδότη που το επιθυμεί. Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται για το αποτέλεσμα τηλεφωνικά ή με e-mail και επιπλέον θα μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να το παραλαμβάνει και εγγράφως από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας.
Σας γνωστοποιούμε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια του αιμοδότη έναντι του ιού Sars-CoV-2.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.
Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!

Ώρες Αιμοδοσίας :
Καθημερινά: 8:30π.μ.-13:30μ.μ.
Σαββατοκύριακα και Αργίες: 10:00π.μ.-12:00π.μ

Προηγούμενο άρθρο64o Φεστιβάλ Φιλίππων – Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων – Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός “Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα – Μίκης Θεοδωράκης-“
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία για την κατάσταση στον ΑΟΚ απο τον σύνδεσμο φιλάθλων