%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%832

Στον Εισαγγελέα Καβάλας και στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 24χρονος που χθες επιτέθηκε με μαχαίρι στον παππού και στην γιαγιά του, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και γι’αυτό είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ενώ ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Εξετάζεται αν την τηρούσε όπως ακριβώς έπρεπε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Καβάλας, μία ημέρα πριν από το τραγικό περιστατικό, συγγενείς του βρέθηκαν στο ίδρυμα προκειμένου να προετοιμάσουν την εξέταση του από ειδικούς γιατρούς και ίσως και την εκ νέου νοσηλεία του. Αυτό όπως λέγεται συμφωνήθηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες.
Το χρονικό του φονικού
Χθες το πρωί, γύρω στις 11, η μητέρα του δράστη τηλεφωνούσε στα θύματα. Επειδή δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο, ανησύχησε, έφυγε από την εργασία της και πήγε στο σπίτι τους. Εκεί, βρήκε νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους και τον 24χρονογιο της. Αμέσως ειδοποίησε και την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πεσμένος στο δωμάτιο της κουζίνας. Η σύζυγος του στο διάδρομο. Εικάζεται ότι προσπάθησε να αποφύγει τον εγγονό της και να βγει από το σπίτι. Αρχικά ο 24χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα. Μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου τελικά παραδέχθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρώτα επιτέθηκε στον παππού του και μετά στην γιαγιά του. Τα πτώματα των δύο άτυχων ηλικιωμένων θα εξεταστούν σήμερα από ιατροδικαστή και για αυτό θα μεταφερθούν στην Κομοτηνή.
Οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι. Όλοι περιέγραφαν τον δράση ως ένα καλό παιδί, ενώ ήταν ευρύτερα γνωστό ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Φίλοι του έλεγαν ότι το προηγούμενο βράδυ τον είδαν να κινείται ανήσυχος στους δρόμους του Προφήτη Ηλία. Όλα αυτά έγιναν στην συνοικία του Προφήτη Ηλία. Αρκετά κοντά στην εκκλησία. Τα σπίτια (δράστη και θυμάτων) είναι δίπλα δίπλα. Μπροστά από αυτά υπάρχει αυλή.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε επιτυχώς για την Καβάλα το Φεστιβάλ Via Egnatia
Επόμενο άρθροΕπιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής για την Αλλαγή της Όδευσης του Αγωγού ΤΑΡ