Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Κορίνας Χιώτη-Πρασσά έχει ως εξής:

«Έχω άριστες εντυπώσεις από τη συνεργασία που είχε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας με τον πρωταγωνιστή και τον σκηνογράφο της παράστασης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Ο ήρωας της καρτερίας” και ουδέποτε στη συνέντευξη μου δεν προσέβαλα την προσωπικότητά τους.

Μετά από διευκρινίσεις που έγιναν, κατέστη ευδιάκριτο για πρώτη φορά ότι η παράσταση “ΝΟΣΤΟΣ – Η επιστροφή του Οδυσσέα” που παρουσιάστηκε στο Καστελόριζο την 31/08/2019, δεν είναι η ίδια με την παράσταση ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Ο ήρωας της καρτερίας- από τις 19 έως και 21 Αυγούστου 2019 στο Καρνάγιο Καβάλας, που χρηματοδοτήθηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα που απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας του οποίου προήδρευα και για το οποίο αποφασίστηκε να δώσει διευκρινίσεις ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας (με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.) είναι το εξής: Πώς βρέθηκε στο Καστελόριζο κατά την παραπάνω ημερομηνία (31/08/2019) ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, ενώ την ίδια ημέρα ακριβώς βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ με την συναυλία των ΝΤΑΛΑΡΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ στις 31/08/2019 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, και όπου η παρουσία του ήταν απαραίτητη, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει και να πάρει άδεια από τη διοίκηση. Για αυτή του την απουσία δεν έχει δώσει διευκρινίσεις ακόμη.

Ευχαριστώ τον πρωταγωνιστή και τον σκηνογράφο της παράστασης για τις διευκρινίσεις που δόθηκαν, καθώς μέχρι στιγμής δεν είχαν δοθεί αντίστοιχες από τους αρμόδιους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε οποιοδήποτε μελλοντικό εγχείρημα τους».

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΙΩΤΗ ΠΡΑΣΣΑ»

Προηγούμενο άρθροΟΕΒΕ Καβάλας: Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για τις πρόσφατες δημόσιες ατυχείς δηλώσεις του κ. Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας
Επόμενο άρθροΑποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο «Aqua Blue» και θα εκτελεστεί το δρομολόγιο- Παρέμεινε ακυβέρνητο για ώρα