Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου και ο Δήμος Θάσου με σύνθημα «τιμούμε την ιστορία μας, οραματιζόμαστε το μέλλον», κάλεσε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν μέσα από τη ζωγραφική δημιουργία στη συμμετοχή του Δήμου Θάσου στον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
Σ’ αυτήν την ενέργεια πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές και την φαντασία τους είχαν την ευκαιρία να μας ταξιδέψουν στις ηρωικές σελίδες της ιστορίας της πατρίδας μας όπως εκείνα τις φαντάζονται.
Το θέμα της ζωγραφικής δημιουργίας ήταν «ο εορτασμός των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821».
Τα πέντε πρώτα έργα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν με τη σφραγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card, στην Επιτροπή Ελλάδα 2021 και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.
Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κ. Γεώργιος Κουτσουμανής, συγχαίρουν και επαινούν όλους τους μικρούς συνδημότες μας για τη συμμετοχή τους στη ζωγραφική δημιουργία για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Καβάλας 2021: Ιερός Καθεδρικός Ναός Αποστόλου Παύλου – Μέγας πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Γενικού Γραμματέα Ε.Α.Α.Μ.Θ. με Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο