Το αποτέλεσμα μιας πολύ όμορφης προσπάθειας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2021 η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Κατερίνα Μάρκακη και Αντιδήμαρχοι Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης και Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, στον προαύλιο χώρο του 9ου Νηπιαγωγείου Καβάλας.

Οι μαθητές του εν λόγω Νηπιαγωγείου, με τη βοήθεια των γονιών και των εκπαιδευτικών τους, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6), μετέτρεψαν τα ελαστικά των αυτοκινήτων σε μικρές γλάστρες, τις οποίες τοποθέτησαν στον ελαιώνα που καθάρισε πρόσφατα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, “στόλισαν” τα δέντρα με κορδέλες και γέμισαν τους τοίχους με πανό, αφίσες και συνθήματα για την προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Παράλληλα, ξεκινήσαν την προετοιμασία για την κατασκευή παιχνιδιών με τη χρήση διαφόρων υλικών, προκειμένου να αλλάξουν τη συνολική εικόνα του Νηπιαγωγείου τους.

Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και γονείς του 9ου Νηπιαγωγείου Καβάλας, μας δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο. Τον δρόμο της προσφοράς και της ενεργούς συμμετοχής για να κάνουνε τον κόσμο μας καλύτερο. Ας τους ακολουθήσουμε!

Προηγούμενο άρθροΛύση συνεργασίας του ΓΣΕ με Αλέξανδρο Σιγκούνα
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «Η Καβάλα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να ενταχθεί στα “Βήματα του Αποστόλου Παύλου” και στην “Πολιτιστική Εγνατία”»