Κανονικά εκδίδονται οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ καθώς λειτουργεί άψογα το λογισμικό της σύστημα. Ο πρόεδρος της κ. Απόστολος Χρόνης ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στο λογισμικό και στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους, διαψεύδοντας τοπικό δημοσίευσμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η ΔΕΥΑΚ εισπράττει κανονικά. Μπορεί οποιοσδήποτε να πληρώσει και στα ταμεία και στις τράπεζες, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και μέσω ίντερνετ μέσα από την ιστοσελίδα μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν έχουμε κανένα θέμα και εισπράττουμε κανονικά από παντού.

Έχουμε συνηθίσει, πλέον, στον συγκεκριμένα «κύριο» και τα δημοσιεύματά του. Νομίζω ότι όλη πόλη γνωρίζει περί ποιου πρόκειται, οπότε δεν θέλω να ασχοληθώ και παραπάνω. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε μπροστά και την επιχείρηση και την πόλη. Ασχολούμαστε συνεχώς με τα έργα, με το να κάνουμε υποδομές και για μας και για τους τουρίστες που περιμένουμε και για τα επόμενα χρόνια που αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του τουρισμού. Φέτος ήταν από τις καλύτερες χρονιές σε ό,τι αφορά τις καταναλώσεις που είχαμε. Προσπαθούμε να περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο το ενεργειακό κόστος και τις καταναλώσεις κι αυτό μας ενδιαφέρει».

ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τέλος είπε ότι «ήδη έχουμε καταθέσει από την περασμένη εβδομάδα τους περιβαλλοντικούς όσους για το μεγάλο ενεργειακό πάρκο που θα κάνει ο Δήμος Καβάλας μέσα από την ενεργειακή κοινότητα στην Αντιπεριφέρεια. Περιμένουμε να έχουμε θετική ανταπόκριση κι από εκεί. Αυτή την εβδομάδα θα καταθέσουμε και στον ΔΕΔΔΗΕ για να μπορέσουμε να κάνουμε το μεγάλο πάρκο, να παράγουμε ενέργεια. Μας απασχολεί να πάμε μπροστά την πόλη μας. Δεν θα μας κρατήσει πίσω κανείς με ό,τι κι αν λέει κι ό,τι κι αν κάνει. Μας έχουν μάθει ότι η πολιτική είναι λίγο «βρώμικη» αλλά θα έπρεπε να έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Προχωράμε μπροστά, εισπράττουμε από παντού κι όλα πάνε κανονικά».

Προηγούμενο άρθροΔεν ήταν 2019, αλλά ήταν μια καλή χρονιά για τον τουρισμό της Θάσου
Επόμενο άρθροΤάκης Θεοδωρικάκος από Έβρο: Με θωράκιση συνόρων και ενίσχυση συνεργασίας με Ευρωπαίους συμμάχους απαντάμε στην τουρκική προκλητικότητα