Δημοσιοποιήθηκαν οι Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων «ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.» «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ» «ΔΗ.ΚΕ.Θ» αλλά και οι σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ορίστηκαν στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Θάσου.

Αναλυτικά το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου αποφάσισε:

«ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.»

Τον ορισμό των παρακάτω μελών του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑΣΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.»

1 Κυριακίδη Ελευθέριο του Παύλου Δήμαρχο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανίτσα Κωνσταντίνο του Γεωργίου.

2 Μαριό Δημήτριο του Φιλίππου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Τσουλκάνη Γεώργιο του Κωνσταντίνου

3 Πλαφαδέλη Ιωάννη του Άγγελου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος την Δημοτική Σύμβουλο Νικήτα Γεωργαλή Αγγελική του Φωτίου.

4 Χαϊδευτό Κωνσταντίνο του Χαραλάμπους δημότη, με αναπληρωτή του την δημότισσα Ζήση Ευαγγελία του Ιωάννη

5 Γεωργίου Ιωάννη του Γεωργίου δημότη, με αναπληρωτή του τον Αθανασά Αναστάσιο του Κυριάκου.

6 Αργυρή Γεωργαλά του Αθανασίου δημότισσα, με αναπληρωτή του τον δημότη Λεωνίδου Κυριάκο του Εμμανουήλ

7 Φελούκη Δημήτριο του Ιωάννη δημότη,  με αναπληρωματικό μέλος τον δημότη Παπακυριακού Χαράλαμπο του Μενελάου.

8 Καρτάλη Ευάγγελο του Γεωργίου  δημότη, με αναπληρωματικό μέλος του δημότη Τζεναλή Αναστάσιο του Δημητρίου.

9 Μανακούδα Ανδρομάχη του Αποστόλου δημότισσα, με αναπληρωματικό μέλος τον δημότη Γρίντζο Κομνηνό του Δημητρίου.

«ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ»

Τον ορισμό των παρακάτω μελών του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ», ως εξής:

1 Ζαφάρογλου Γεώργιο του Ιωάννη Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Τσολάκη Σταύρο του Κίμωνα

2 Καραβούζη Στυλιανό του Θεοδώρου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Πυρήνα Ευστράτιο του Νικολάου

3 Μαριό Δημήτριο του Φιλίππου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον  Δημοτικό Σύμβουλο Μανίτσα Δημήτριο του Νικολάου.

4 Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Τσουλκάνη Γεώργιο του Κωνσταντίνου.

5 Κυριατζίδου Παναρέτου Χαρίκλεια του Γεωργίου Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Χονδρογιάννη Βασίλειο του Θωμά.

6 Μπίλια Αναστάσιο του Ζαφειρίου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Αρχοντίτση Άγγελο του Χρήστου.

7 Σαλούφα Μαρία του Κυριάκου δημότισσα (χρήστης των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ.), με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Παπαοικονόμου Μαρία του Ιωάννη.

8 Χατζηπαναγιώτου Σωτήριο του Αναστασίου δημότη (χρήστης των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ.), με αναπληρωματικό μέλος τον δημότη Δάνογλου  Στυλιανό του Εμμανουήλ.

9 Την κα. Βλαχογιάννη Ιωάννα του Νικολάου εκπρόσωπο των εργαζομένων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ», με αναπληρώτριά της την κα. Κόντη Βασιλική του Βασιλείου.

Β. Ορίζει ως Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. τον Δημοτικό Σύμβουλο Ζαφάρογλου Γεώργιο του Ιωάννη.

Γ. Εκλέγει ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. την δημότισσα Σαλούφα Μαρία.

Δ. Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο  αντιπρόεδρος.

Ε. Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου λήγει την 31/12/2023 (Λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου).

«ΔΗ.ΚΕ.Θ.»

Το ορισμό των παρακάτω μελών του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Θάσου με διακριτικό τίτλο «ΔΗ.ΚΕ.Θ.»

1. Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Σαλταρή Αργύριο του Γεωργίου.

2. Καραβούζη Στυλιανό Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανίτσα Δημήτριο του Νικολάου.

3. Τσολάκη Σταύρο του Κίμωνα Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Γκάγκο Αλέξανδρο του Ιωάννη.

4. Αρχοντίτση Άγγελο του Χρήστου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος την Δημοτική Σύμβουλο Νικήτα- Γεωργαλή Αγγελική του Φωτίου.

5. Θεοδωρίδη Δημήτριο του Γεωργίου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Παπαγεωργίου Ιωάννη του Φιλίππου.

6. Χαραλαμπίδου Χρυσούλα του Ιωάννη δημότισσα, με αναπληρώτριά της την δημότισσα Γερογιάννη Παναγιώτα του Ιωάννη.

7. Βλαστάρη Κωνσταντίνο του Νικολάου δημότη, με αναπληρωτή του την δημότισσα Κυριώτη Ελένη του Κωνσταντίνου.

8. Χατζηπαναγιώτου Σωτήριο του Αναστασίου δημότη, με αναπληρωτή του τον δημότη Πατήρα Κυριάκο του Ιωάννη.

9. Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ» εκπρόσωπο του (Κοινωνικού φορέα της περιοχής) με  αναπληρωτή του τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Θάσου.

Β. Από τα παραπάνω μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης ορίζονται:

1. Πρόεδρος ο Κουτσουμανής Γεώργιος του Βασιλείου

2. Αντιπρόεδρος ο Βλαστάρης Κωνσταντίνος του Νικολάου

Γ. Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος.

Δ. Το νομικό πρόσωπο εκπροσωπείται στα δικαστήρια και σε κάθε δημόσια αρχή από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και όταν αυτός κωλύεται ή απουσιάζει από τον αντιπρόεδρο.

   Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 Τον ορισμό των παρακάτω μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου, ως εξής:

1 Καραβούζη Στυλιανό του Θεοδώρου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Τσουλκάνη Γεώργιο του Κωνσταντίνου,

2 Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Στρατηγέντα Σωτήριο του Δημητρίου,

3 Κυριατζίδου Παναρέτου Χαρίκλεια Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα  Φιλαρέτου Αργυρή του Στεργίου.

4 Παπαγεωργίου Ιωάννη του Φιλίππου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Βογιατζή Ελένη του Ζαρίφη.

5 Χονδρογιάννη Βασίλειο του Θωμά δημότης, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Λαμπρινίδη Λάμπρο του Βασιλείου,

6 Μυλωνά Χρήστο του Ιωάννη δημότη, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Μυταφίδου Αθηνά του Ευαγγέλου,

7 Μαρία Ιωαννίδου του Βασιλείου δημότισσα, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Ντόβα Ευαγγελία του Δημητρίου,

8 Λαβτζή Ελένη του Αθανασίου δημότισσα, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Καλαφάτη Ευστρατία του Αθανασίου

9 Αριστοφάνη Χριστόφα του Παναγιώτη δημότη, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Τελίδου Μαρίνα του Κωνσταντίνου,

10 Πατέρα Δημήτριο Δ/ντη του Δημοτικού Σχολείου Ποταμιάς με αναπληρωματικό μέλος τον Γεώργιο Καβάζη Δ/ντη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θάσου.

11 Λαμπίρη Αργυρή Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου-Ποτού με αναπληρωματικό μέλος τον Μαυρομάτη Γεώργιο Δ/ντη του Δημοτικού Σχολείου Λιμεναρίων.

12 Ξανθάκη Θωμαή Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Πρίνου με αναπληρωματικό μέλος την  Πούλιου Φωτεινή Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Ραχωνίου.

13 Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Θάσου, με αναπληρωματικό μέλος τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμιάς Θάσου.

Β. Ορίζει ως Πρόεδρο του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου τον Δημοτικό Σύμβουλο Καραβούζη Στυλιανό του Θεοδώρου

Γ. Εκλέγει ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου τον Δημοτικό Σύμβουλο Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου.

Δ. Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο  αντιπρόεδρος.

Ε. Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου λήγει την 31/12/2023 (Λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου).

Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τον ορισμό των παρακάτω μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου, ως εξής:

1 Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Τσουλκάνη Γεώργιο του Κωνσταντίνου

2 Καραβούζη Στυλιανό του Θεοδώρου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Στρατηγέντα Σωτήριο του Δημητρίου

3 Θεοδωρίδη Δημήτριο του Γεωργίου Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον δημότη Παπακωνσταντίνου Δημήτριο του Ανδρέα.

4 Κυριατζίδου Παναρέτου Χαρίκλεια του Γεωργίου Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρυσάφη Νικόλαο του Ιωάννη,

5 Φιλαρέτου Αργυρή του Στεργίου δημότισσα,  με αναπληρωματικό μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Λαμπρινίδη Λάμπρο του Βασιλείου.

6 Καλούδη Στρατονίκη του Αγγέλου δημότισσα, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Ηλία Μαρία του Κωνσταντίνου,

7 Τσίμα Μαρίνα του Γεωργίου δημότισσα, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Βακρατσά Μαρία του Γεωργίου

8 Σαλταρή Μαρία του Γεωργίου δημότισσα, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Χρυσάφη Μαρία του Άγγελου,

9 Αντρέα Τσιτσιανούδη του Ιωάννη δημότης, με αναπληρωματικό μέλος την δημότισσα Παπαφιλίππου Αικατερίνη του Ευστρατίου,

10 Θεοχαρίδη Θεοχάρη Δ/ντη του Γυμνασίου Λιμένα Θάσου με αναπληρώτρια την Παγώνη Ευαγγελία Διευθύντρια του ΓΕΛ Λιμεναρίων Θάσου.

11 Πενταφτίκη Ιωάννη, Δ/ντή του Γυμνασίου Πρίνου Θάσου, με αναπληρωτή τον Σεργούδη Ιωάννη, Δ/ντη του Γυμνασίου Λιμεναρίων Θάσου.

12 Τον Πρόεδρο μαθητικής κοινότητας του ΓΕΛ Λιμένα Θάσου με αναπληρωματικό μέλος τον Πρόεδρο της μαθητικής κοινότητας του ΓΕΛ Λιμεναρίων Θάσου.

13 Τον Πρόεδρο του συλλόγου γονέων του ΓΕΛ Λιμεναρίων Θάσου με αναπληρωματικό μέλος τον Πρόεδρο του συλλόγου γονέων του Γυμνασίου Λιμεναρίων Θάσου.

Β. Ορίζει ως Πρόεδρο του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου. τον Δημοτικό Σύμβουλο Κουτσουμανή Γεώργιο του Βασιλείου.

Γ. Εκλέγει ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θάσου τον Δημοτικό Σύμβουλο Καραβούζη Στυλιανό του Θεοδώρου

Δ. Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο  αντιπρόεδρος.

Ε. Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου λήγει την 31/12/2023 (Λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου).

Προηγούμενο άρθροΟ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Θράκη στην άσκηση «Παρμενίων 2019»
Επόμενο άρθροΣτα βήματα της Ιωσηφίδου η Σοφιανίδου-Αποχώρησε απο την συνεδρίαση του ΔΗΠΕΘΕ