“Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους μαθητές του Δήμου Καβάλας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και δη στις Σχολές που επέλεξαν προκειμένου να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της γνώσης θα τους προσφέρει τη δυνατότητα άντλησης περισσότερων εφοδίων και εμπειριών, ούτως ώστε, πέρα από την ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών, να αφήσουν το αποτύπωμα τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

Επίσης, άξιοι συγχαρητηρίων είναι τόσο οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και οι γονείς των παιδιών, καθώς σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων προβλημάτων που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, στάθηκαν στο πλευρό τους με υπομονή και ασίγαστο ενδιαφέρον.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές που δεν τα κατάφεραν, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στο άμεσο μέλλον θα τους δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να ακολουθήσουν το δρόμο που επιθυμούν, αρκεί να είναι έτοιμοι να τις αδράξουν.

Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους”.

Προηγούμενο άρθροΔιαβούλευση για την ελεγχόμενη στάθμευση στη χερσόνησο της Παναγίας
Επόμενο άρθροΧάθηκε ο εικονιζόμενος απο τους Φιλίππους