“Η απόφαση της Κυβέρνησης να μην επιτρέψει τη διέλευση τουριστών από τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, προκαλεί εύλογη ανησυχία και εγείρει πλήθος ερωτημάτων για το σκεπτικό με το οποίο λειτούργησαν όσοι εισηγούνται τη λήψη ειδικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο Δήμος Καβάλας θεωρεί ότι η παραπάνω εξέλιξη πλήττει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη βαριά βιομηχανία της περιοχής μας και διογκώνει έτι περαιτέρω τα οικονομικά προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων από την υγειονομική κρίση των τελευταίων μηνών.

Απαιτούμε την παροχή εξηγήσεων για την άστοχη επιλογή των κυβερνητικών παραγόντων και την άμεση ανάκληση της απόφασης που ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι αλλοπρόσαλλες ενέργειες και οι κάθε είδους πειραματισμοί από τους πολιτικούς παράγοντες του κέντρου, θα βρουν απέναντι τους σύσσωμη την κοινωνία της Καβάλας”.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Θάσου για τη μη λειτουργία του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας (Ροδόπης) για την διέλευση επισκεπτών – τουριστών
Επόμενο άρθροΣτη Νυμφαία τα ξημερώματα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης- Πιέζουν όλοι να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός