Ανοιχτό θα παραμείνει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες Καβάλας, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Lobby 101,8 το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο κ. Πασχαλίδης συναντήθηκε την Τετάρτη (11/9) με το διευθυντικο συλεχος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιαννόπουλο όπου του παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας.

“Τους έφερα σε επαφή με τον δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη και μπόρεσαν να βρουν μία κοινή λύση και η τράπεζα θα παραμείνει ανοιχτή” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πασχαλίδης.

Την ίδια περίπου ώρα που ο κ. Πασχαλίδης ερχόταν σε συνεννόηση με τους ανθρώπους στα κεντρικά της Πειραιώς, είχε προγραμματιστεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Καβάλας από τον κ. Αντωνιάδη, με παράγοντες του τόπου προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και το υποκατάστημα να μην κλείσει.

“Ηθελαν να δώσουν την εντύπωση ότι δεν ασχολήθηκα”

“Ο κ. Αντωνιάδης είχε συγκαλέσει την σύσκεψη το μεσημέρι (σ.σ. στις 2 παρά) κι εγώ έλυσα το πρόβλημα στις 12. Προσπάθησαν κάποιοι με διάφορους τρόπους να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν ανταποκρίθηκα σε αυτό το κάλεσμα. Σας ενημερώνω ότι εγώ πήγα ο ίδιος, κάποιοι έστειλαν επιστολές, κάποιοι άλλοι θα στείλουν μετά από πρόταση δική μου”.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με τον Γιάννη Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλοι γνώριζαν τις ενέργειες του βουλευτή. “Η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη να γίνει. Αυτό που θα τους ήθελα να δώσω να καταλάβουν είναι ότι καλό θα ήταν να ειπωθεί στη σύσκεψη αλλά και στα Μέσα Ενημέρωσης οτι προσπάθησε να κάνει κάτι και ο Πασχαλίδης χωρίς αυτό να το πει κανένας και όποιος έχει κάποιο πρόβλημα ας βγει για να μιλήσουμε” σημειώνει ο βουλευτής Καβάλας και συνεχίζει: “Ευχαριστώ τον δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη και τον κ. Γιαννόπουλο για την συνεργασία που έγινε όλη αυτή η συζήτηση και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην τράπεζα και πάνω απ΄ όλα στους κατοίκους των Κρηνίδων”.

Σε ότι αφορά την Σταυρούπολη της Ξάνθης που εξυπηρετεί κατοίκους και από τον δήμο Νέστου ο κ. Πασχαλίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά κι εκείνο το υποκατάστημα θα καταφέρει να μείνει ανοιχτό.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πασχαλίδη από το 59:20

https://www.facebook.com/www.nownews/videos/702699626871110/

Προηγούμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο έξω από την Κομοτηνή-Νεκροί και τραυματίες
Επόμενο άρθροΚυριακή στις 17. 30 παίζει ο Ορφέας Ελευθερούπολης με Απόλλωνα Χρυσοχωρίου