Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Κώστας Μπαντίκος, απένειμαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 τα μετάλλια που κατέκτησαν οι μαθητές, Χρήστος Κιοφτετζής και Ανδρέας Ναλμπάντης, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist.

Ο Αντιδημάρχος Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης συνεχάρη τους δύο μαθητές για τις επιτυχίες τους, τονίζοντας ότι “με τις γνώσεις τους, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο”.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Κώστας Μπαντίκος, σημείωσε ότι “οι επιδόσεις του Χρήστου και του Ανδρέα, δύο παιδιών που φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, μας κάνουν υπερήφανους και μας επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

Ο Χρήστος Κιοφτετζής αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης στο Excel το 2019, ενώ την ίδια χρονιά, στον διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist, στη Νέα Υόρκη, απέσπασε την 9η θέση.

Ο Ανδρέας Ναλμπάντης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, στο Excel, το 2021. Στον Παγκόσμιο διαδικτυακό τελικό του 2021, απέσπασε το Χάλκινο Ευρωπαϊκό μετάλλιο και την 9η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη.

Προηγούμενο άρθροΔιανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΑστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ: Δεν έγινε χρήση χημικών κατά την διάρκεια της επιχείρησης στα πετρέλαια