Με μια ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Παπαδόπουλος εξηγεί ότι δεν έχει καμία σχέση με απάτη σε βάρος επαγγελματιών της πόλης.

Απλά να σημειώσουμε ότι ανάλογες απάτες εκ ονόματος αιρετών έχουν σημειωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε τα εξής:

«Σήμερα έγινα μάρτυρας μιας απίστευτης ιστορίας. Μου τηλεφωνεί κάποιος άγνωστος σε μένα, επαγγελματίας που διατηρεί ένα ψαράδικο στην Καβάλα, και μου λέει για κάποια παραγγελία πολλών κιλών από ψάρια που υποτίθεται ότι έκανα στο μαγαζί του. Του είπα ότι ουδέποτε έκανα κάτι τέτοιο.

Ο επαγγελματίας πραγματικά έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του…. μου εξηγεί λοιπόν τα εξής: τον πήρε κάποιος τηλέφωνο επικαλούμενος ότι είναι ο Παπαδοπουλος Θεοδωρος, αντιδήμαρχος Καβάλας, και του έκανε μια παραγγελία για 50 κιλά τα οποία κόστιζουν 780€. Μετά από κάποια ώρα ξανά τηλεφωνεί έντρομος ο υποτιθέμενος Παπαδοπουλος Θεόδωρος στον επαγγελματία και του λέει ότι έκανε κατάθεση κατά λάθος 7800€ και του ζητάει να του επιστρέψει το υπόλοιπο πίσω.

Επειδή όμως η κατάθεση έγινε από άλλη τράπεζα ο επαγγελματίας θα τα δει την επόμενη μέρα, αλλά αυτός «καίγεται» και πρέπει να του επιστραφούν άμεσα τα χρήματα προτού τα δει. Του στέλνει μάλιστα ένα πλαστογραφημένο καταθετήριο στο Viber για να του αποδείξει ότι η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε. Και το χειρότερο από όλα, είναι ότι ο επαγγελματίας τον πίστεψε και του έβαλε πίσω μέρος των χρημάτων. Βέβαια κινήθηκε άμεσα για να μπλοκάρει τις κινήσεις και πιθανόν να το καταφέρει.

Από ότι έμαθα μετά, το ίδιο έγινε και σε τουλάχιστον άλλους δυο επαγγελματίες, χωρίς ομως αποτέλεσμα. Φυσικά θα προβώ στις απαραίτητες νομικές κινήσεις περί πλαστοπροσωπίας.

Είναι φοβερό το που μπορεί να φτάσει το μυαλό των απατεώνων. Πρέπει λοιπόν να προσέχουμε γιατί το θράσος τους είναι ατελείωτο. Τελικά αυτά που διαβάζουμε και ακούμε δεν είναι μακριά μας, είναι δίπλα μας. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Μιχαϊλίδη-Αντωνιάδη για την πρόοδο των έργων της Περιφέρειας ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα μαζικών προληπτικών ελέγχων με rapid test από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στον οικισμό Ραχωνίου Θάσου