Ο Δήμος Καβάλας προχώρησε στην αντικατάσταση των στεγάστρων του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρος του Αστικού κ. Γιάννης Χαλεπιάδης σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πανελλαδικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πρόκειται για το πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας που αντικαθιστά τα στέγαστρα των στάσεων των αστικών λεωφορείων. Τρέχει σε όλη την Ελλάδα και έφτασε η ώρα της Καβάλας. Η εταιρεία ήδη δουλεύει, έχει βάλει τα υποστυλώματα, απομακρύνει τα παλιά στέγαστρα και σε λίγες μέρες πιστεύω ότι θα αρχίσουν να τοποθετούνται οι καινούργιες στάσεις.

Αυτές είναι τριών ειδών. Στις δύο τα 2/3 της πλάτης είναι κλειστά, όχι όμως στεγανά από πάνω μέχρι κάτω. Προφυλάσσει από τον αέρα και τη βροχή. Ακόμη δεν τις έχουμε δει κι εμείς, περιμένουμε να τις δούμε όταν έρθουν».

ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Για την επιβατική κίνηση είπε ότι «υπάρχει φόβος από τον κόσμο, δεν μετακινείται με τα λεωφορεία αλλά και γενικά δεν κατεβαίνει στην αγορά. Δεν έχουμε μόνο εμείς παράπονο, αλλά όλοι. Έχουμε περίοδο εκπτώσεων και ο κόσμος δεν κατεβαίνει για ψώνια. Μαζεύει τις δουλειές του και κατεβαίνει να τις κάνει όλες μαζί. Οικονομία κινήσεων. Ειδικά τα απογεύματα όλα είναι άδεια και φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην πόλη. Δεν κυκλοφορεί κόσμος τα απογεύματα. Θα δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό, ευελπιστούμε να είμαστε στην ύφεση του ιού και να αρχίσουμε να μπαίνουμε πάλι στο πρόγραμμα. Αλλιώς δεν βλέπω πού θα οδηγηθούμε. Αυτό έχει οικονομικές συνέπειες για μας. Βάλαμε δρομολόγια για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο, κόσμος δεν υπάρχει και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ήδη για τα δρομολόγια του Προφήτη Ηλία συζητιέται να κοπούν τα απογευματινά. Δεν έχει κόσμο. Η βάρδια βγαίνει από τις 5μμ έως τις 9μμ και παραπάνω από 8-10 άτομα δεν κουβαλάει συνολικά. Ο Δήμος Καβάλας δεν χρηματοδοτεί αυτές τις γραμμές κι εμείς δυσκολευόμαστε σαν επιχείρηση».

Προηγούμενο άρθροΧαμηλή, σε επίπεδα καραντίνας, η κίνηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας
Επόμενο άρθροΓιώργος Τρομάρας: Πέθανε ο σύγχρονος «Σαμψών» σε ηλικία 75 ετών