Κανένα ίχνος του νεαρού Παναγιώτη

Το θρίλερ συνεχίζεται με τον 28χρονο Παναγιώτη Δαδήλα, που αγνοείται από τις 4 Νοεμβρίου από το Σίντλιγκεν της Φρανκφούρτης όπου και ζούσε. Ο νεαρός, με καταγωγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας, δεν έχει δώσει ακόμα κανένα σημείο ζωής.

Την ίδια στιγμή, οι συγγενείς του τον αναζητούν παντού ανήσυχοι μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό. Ο Παναγιώτης Δαδήλας 28 χρονών, χάθηκε στις 4 Νοεμβρίου από το σπίτι του στο Σίντλινγκεν της Φρανκφούρτης. Η μητέρα του που ζει στην ίδια περιοχή, σήμανε το συναγερμό όταν δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Παρουσία αστυνομικών άνοιξαν το σπίτι του και εκεί βρήκαν τα δυο κινητά τηλέφωνα και το λάπτοπ του, αλλά εκείνος άφαντος. Η ελπίδα όλων ήταν να ταξίδεψε στην Ελλάδα, αφού στη Χρυσούπολη της Καβάλας μένουν ο πατέρας και ο αδελφός του. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και η ανησυχία για την τύχη του είναι μεγάλη.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, ο Χρήστος Δαδήλας, πατέρας του αγνοούμενου από τη Χρυσούπολη Καβάλας, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του γιου του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

«Το παιδί μου πήγε στη Γερμανία μέσα στην κρίση για μια καλύτερη ζωή. Βρήκε δουλειά σε ένα εργοστάσιο χημικών, αλλά ήταν βαριά και σταμάτησε. Από τότε ήταν άνεργος και προσπαθούσε να επιβιώσει. Φαίνεται πως η πίεση τον έσπρωξε στη φυγή και δεν ξέρουμε τι μπορεί να του έχει συμβεί».

Το 2014 ο Παναγιώτης αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ακολουθήσει τη μητέρα του που είχε χωρίσει με τον πατέρα του, στη Φρανκφούρτη με σκοπό να σπουδάσει εκεί.

Λίγους μήνες αργότερα, ζήτησε από τον μικρότερο αδελφό του να πάει και αυτός στη Γερμανία, όπως και έγινε.

Για ένα χρόνο έμεναν όλοι μαζί, όταν όμως η μητέρα τους αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, ο αδελφός του επέστρεψε στον πατέρα του στην Ελλάδα και ο Παναγιώτης νοίκιασε άλλο σπίτι και παρέμεινε στη Γερμανία.

Έχει ύψος 1.85 και συνήθιζε να φοράει τζιν παντελόνι και ένα χοντρό μαύρο μπουφάν με γούνα στην κουκούλα.

Πηγή: www.anikolouli.gr

Προηγούμενο άρθροΓΕΛ ΘΑΣΟΥ: Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά με ανίατες ασθένειες!
Επόμενο άρθροΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ για έγκριση από Δημοτικό Συμβούλιο της απόφασης ΔΕΥΑΚ για εγγύηση 30 ευρώ