Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 το ιατρείο Μικρών Ζώων της κ. Ελισάβετ Χριστόφορου, (β’ πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης 5), προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του προγράμματος δωρεάν στειρώσεων σε σκύλους και γάτες που πραγματοποιεί η Φιλοζωική Οργάνωση Vets in Action, με τη στήριξη του Δήμου Καβάλας και τη συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου “Αίσωπος”

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της εν λόγω Οργάνωσης στην Ελλάδα, Ζωή Κοντού, το ενδιαφέρον των Καβαλιωτών για τη συγκεκριμένη δράση είναι ιδιαιτέρως έντονο, καθώς στο πρόγραμμα στειρώσεων έχουν ενταχθεί περισσότερα από 250 αδέσποτα ζώα της περιοχής μας.

Ο κ. Μουμτσάκης επισήμανε ότι ο Δήμος Καβάλας θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ευχαρίστησε τόσο τους εκπροσώπους της Vets in Action, όσο και την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου “Αίσωπος”, Δέσποινα Αβραμίδου, για την ορθολογική διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων στην Καβάλα.

Το πρόγραμμα στειρώσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.