Το Cosmopolis Festival βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τις συναυλίες που θα φιλοξενηθούν στο πλαίσιο της ενότητας CosmoClassical, έχει ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας και στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Τοπική Κοινότητα Νέας Καρβάλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και να προμηθευτούν το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο, επιλέγοντας την αριθμημένη θέση τους, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://bit.ly/3AEKeQl ή από το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Πρώην Ε.Ο.Τ.).

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19, όπως αυτά θα ορίζονται από το ΕΟΔΥ την εκάστοτε χρονική περίοδο. Η επίδειξη του ανάλογου πιστοποιητικού είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο του κοινού στους χώρους των εκδηλώσεων.

Μέρος των εσόδων της ενότητας CosmoClassical θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Καβάλας.

Από τους θεατές, ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία τους για την εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών.

Προηγούμενο άρθροΜε μηχανήματα σταμάτησαν την υπερχείλιση του χειμάρρου και δεν πλημμύρισαν- Ο Χρήστος Πριονίδης «έσωσε» την Ν.Πέραμο
Επόμενο άρθροΣυμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: Το μεγάλο διπλωματικό
και στρατιωτικό άλμα της χώρας μας