Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “ΓΥΝΑΙΚΑ”, την οποία συνδιοργανώνουν το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, με τη στήριξη του Δήμου Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 8 Μαρτίου 2022, στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, οι οποίοι απένειμαν τα εύσημα στους διοργανωτές για την πολύχρονη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην ποιότητα των φωτογραφιών που παρουσίασαν τα 16 μέλη του ΦΟΚ, ενώ αναφέρθηκαν τόσο στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί σε όλα τα επίπεδα για να κατακτήσουμε την πραγματική ισότητα μεταξύ των δύο φύλων, όσο και στον σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η γυναίκα την τρέχουσα περίοδο για να αντιμετωπίσει τις αρνητικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης και τον πόνο που προκαλεί η πολεμική σύραξη στην καρδιά της Ευρώπης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00

Προηγούμενο άρθροMeteokav.gr: Συνέχιση και κορύφωση της ψυχρής εισβολής με κύριο χαρακτηριστικό την περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας
Επόμενο άρθροΔιαδυκτιακή δημοσκόπηση για την διοίκηση στο Δήμο Καβάλας