Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο στάδιο ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και ώρα 18:30, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, μεταξύ των παλαίμαχων του Α.Ο. Καβάλας και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν.

Διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και ο Α.Ο. Καβάλας, ο οποίος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του Κέντρου Κοινότητας, προκειμένου να τιμήσουν αμφότεροι τους μπαμπάδες, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα.

Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη της συνεισφοράς και του ενεργότατου ρόλου του πατέρα στην ψυχαγωγία, διαπαιδαγώγηση, κοινωνικοποίηση των παιδιών του και κατ΄ επέκταση της καθημερινής προσπάθειας για τη διαμόρφωση και ενδυνάμωση των ενδοοικογενειακών δεσμών που αποτελούν θεμέλιο της πορείας κάθε παιδιού σε κάθε τυπική, μονογονεϊκή, ανάδοχη ή άλλη οικογένεια.

Οι παλαίμαχοι, οι ίδιοι ως πατεράδες ή οικείοι τους, αγκαλιάζουν και στηρίζουν έμπρακτα την παραπάνω δράση. Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αναλήφθηκε από το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια της προσπάθειάς του να ευαισθητοποιήσει την ευρύτερη κοινωνία για την αναγνώριση και υποστήριξη του γονεϊκού ρόλου.

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Χατζηκωνσταντίνου: Οι Πανελλαδικές είναι η πρώτη αλλά όχι η μοναδική μάχη
Επόμενο άρθροΠέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος