Εφιαλτικό είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας και ιδιαίτερα για τους φορείς μεταφοράς. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Στράτο Μακρογιαννίδη τα έργα που γίνονται έχουν δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό το έργο τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «θέλω να ζητήσω συγνώμη από το επιβατικό κοινό της Καβάλας διότι τους ταλαιπωρούμε εδώ και μέρες με την οδό Βενιζέλου. Έχουμε βάλει, βέβαια, τα χαρτιά μας και ενημερώσαμε τον κόσμο για να μην περιμένει στη Βενιζέλου όπου γίνονται έργα και να πάνε από την πλευρά της Ερυθρού Σταυρού για να πάνε με το λεωφορείο στον προορισμό τους.

Θέλω να παρακαλέσω τους υπεύθυνους του έργου να συντομεύσουν λίγο διότι εμείς δεν έχουμε που δεν έχουμε δουλειά τώρα το καλοκαίρι, μας κάνουν τώρα κι αυτές τις αλλαγές και ταλαιπωρούμε τους επιβάτες που με τη σειρά τους δεν ανεβαίνουν στα λεωφορεία μας κι εμείς οι ίδιοι είμαστε οι άμεσοι που χάνουμε χρήματα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και να έρθουμε σε σύγκρουση με το Δήμο Καβάλας και τους εργολάβους. Όλοι οι εργολάβοι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι γι’ αυτό που κάνουν κι έχουν τη δυνατότητα να συντομεύσουν το έργο. Τους παρακαλώ, λοιπόν, πολύ να το συντομεύσουν για να εξυπηρετήσουμε τους λίγους πελάτες που μας απέμειναν».

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Πρόσθεσε ότι «συνεννοηθήκαμε να πάμε από την Ερυθρού ώστε να μπορούμε να περνάμε και να μην κινδυνεύει ο κόσμος. Είναι συνεργάσιμοι αυτοί που κάνουν το έργο αλλά η καθυστέρηση είναι καθυστέρηση για να περάσουμε από εκεί που γίνεται το έργο. Τα ΙΧ και τα ταξί μπορούν να πάνε από όπου θεωρούν καλύτερα αλλά εμείς πρέπει να περάσουμε από συγκεκριμένα σημεία γι’ αυτό και δυσκολευόμαστε. Γι’ αυτό τους παρακαλώ και πάλι να συντομεύσουν για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε άλλες ενέργειες».

Προηγούμενο άρθροΔήμος Παγγαίου: Νέα σύμβαση προϋπολογισμού 850.000€ για παρέμβασης στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Φιλίππων· «Τρωάδες» του Ευριπίδη
σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη