Η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του Δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο ανάδειξης της Καβάλας ως τουριστικού, γαστρονομικού και οινικού προορισμού, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ.-Γραφείο Γαλλίας, την ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι και την AEGEAN AIRLINES, εκδήλωση προβολής στη γαλλική αγορά. Η ειδική αυτή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων ταξιδιωτικού και γαστρονομικού ρεπορτάζ και θα λάβει χώρα στις 22 Νοεμβρίου 2018, στο βραβευμένο εστιατόριο “Evi Evane” της γνωστής ελληνίδας σεφ, Ντίνας Νικολάου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εκτός των άλλων, θα παρουσιαστεί και η δράση Kavala Tales of Taste, με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

H προβολή των τοπικών προϊόντων θα γίνει μέσα από το υλικό παρουσίασης, που θα δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης, καθώς και με την τοποθέτηση τους σε ειδικό stand στον ίδιο χώρο.

Κάποια από τα προϊόντα, σύμφωνα με διαμορφωμένο μενού που θα παρουσιαστεί, θα προσφερθούν και ως απεριτίφ. Τα τοπικά προϊόντα που μπορούν να παρουσιαστούν είναι: λάδι-ελιά, κρασί, ούζο-τσίπουρο, ξύδι από σταφύλι, αλίπαστα, παστουρμάς, σουτζούκι, λουκάνικο, καπνιστή μοτσαρέλα, τυριά τύπου κασέρι, φέτα, ή κατσικίσιο τυρί σε άλμη, σαρμαδάκι, τουρσιά, μέλι, γιαούρτι, ταχίνι, κουραμπιές, γλυκό κουταλιού (καρυδάκι, ή σύκο, ή ελιά).

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση ΟΕΧΒΕ κατά Λαυρεντιάδη για τα ELFE
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ΕΠΣΚ για τον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ