Στην πρόταση για την επέκταση μείωσης ενοικίου για τους κλάδους που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στην τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, “Kαλοκαίρι Μαζί”.

Συγκεκριμένα, όταν ο υπουργός ρωτήθηκε εάν η μείωση ενοικίων 40% θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη για τους μικροϊδιοκτήτες είπε ότι: “Αυτό είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε. Θα υπάρχουν άμεσα ανακοινώσεις”. Στη συνεχεία, αναφέρθηκε στο βασικό σενάριο που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών για το θέμα της μείωσης ενοικίου λέγοντας πως “η πρόταση που μάλλον θα υιοθετηθεί θα είναι η υποχρεωτική επέκταση για ακόμη έναν μήνα στους κλάδους τους συγκεκριμένους που επλήγησαν και πλήττονται ιδιαίτερα…

Αυτή είναι η βασική σκέψη, το βασικό σενάριο στο οποίο εργαζόμαστε και να δώσουμε ταυτόχρονα τη δυνατότητα εθελοντικής μείωσης από την πλευρά των ιδιοκτητών που μόνο τότε αυτή θα συνοδεύεται από την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει για μειωμένους φόρους φέτος δηλαδή για συμψηφισμούς οφειλών” σημείωσε και συμπλήρωσε πως “είναι ένα σενάριο το οποίο επεξεργαζόμαστε και πάντα έχει να κάνει με τους κλάδους που υλοποιήθηκε η μείωση τους τελευταίους μήνες”.

Προηγούμενο άρθροΟι ειδικότητες για την νέα χρονιά στην ΕΠΑΣ Μαθητεία ΟΑΕΔ Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ κύβος ερρίφθη- 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία