Σε βαρύ κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας λόγω του θανάτου του Παναγιώτη Βελισσάρη. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Πεφάνη, κατά τα άλλα ήταν μία ήρεμη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν πάρα πολύ βαρύ το κλίμα. Μάλιστα, το μεσημέρι, την ώρα που είχαμε τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, μάθαμε για το άσχημο νέο και ήταν σοκαριστικό. Το βράδυ είπαμε λίγα λόγια για να μάθουν όλοι ποιος ήταν ο Τάκης Βελισσάρης, όσοι δεν τον ήξεραν και τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Ήταν πραγματικά άδικος ο χαμός του. Είναι πολύ άδικο να φεύγει έτσι ξαφνικά ένας άνθρωπος, αλλά η μοίρα είναι γραφτή για τον καθένα. Κρίμα, Θεός συγχωρέσ’ τον. Γι’ αυτό πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, να προσέχουμε και να δημιουργούμε κι όχι να καταστρέφουμε. Αυτή είναι μια γενικότερη αναφορά».

ΗΡΕΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε ό,τι αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο, είπε ότι «κύλησε ήρεμα. Έκανα μια αναφορά στα γεγονότα του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου που εκστομίστηκαν βρισιές και ήθελα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Οπότε, ενημέρωσα όλους για τα γεγονότα και τους κάλεσα να φέρονται όπως πρέπει. Ήταν ένα πολύ καλό δημοτικό συμβούλιο κατά τα άλλα, κύλησε ομαλά. Ο δήμαρχος έλειπε διότι βρισκόταν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και προχωράμε.

Τώρα θα έχουμε αρκετές συνεδριάσεις διότι στο τέλος του χρόνου έχουμε πάντα το Τεχνικό Πρόγραμμα, τον Προϋπολογισμό, έχουμε απολογισμούς, διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να προχωρήσουν. Από βδομάδα πάλι θα έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο».

Προηγούμενο άρθρο“Μέλημα και στόχος η ενίσχυση του τουριστικού προιόντος” δηλώνει στην απόηχο της Έκθεσης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Αθανάσιος Τσώνης
Επόμενο άρθροΥπό έλεγχο η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας σε ό,τι αφορά τον covid