Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 25/6 η διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, αναπληρωτής διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστος Ζωγράφος.

Στον γάμο βρεθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να ζήσετε ευτυχισμένοι και πάντα τόσο χαμογελαστοί».

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Στον γάμο του ζευγαριού, που τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στην Τζια, χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ζάμπιας, Ιωάννης.

Μετά τον γάμο ακολούθησε μεγάλο beach party, ενώ η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στη «Στροφή του Μίμη», στο νησί.

Ποιοι ήταν παρόντες στον γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού

Παρόντες στον γάμο ήταν ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα δύο τους παιδιά Σοφία και Κωνσταντίνο, και μεταξύ άλλων: Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιάννης Βλαστάρης, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Θανάσης Νέζης, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιάννης Πευκιανάκης και ο γγ του ΕΛΚ, Θανάσης Μπακόλας.

Το love story των συνεργατών του πρωθυπουργού

Η αποκάλυψη του µεταξύ τους ειδυλλίου έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2021, όταν η κ. Κάπη µε µια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά της δηµοσιοποίησε τη σχέση της µε τον συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη.

∆ώδεκα µήνες µετά το «post της επισηµοποίησης», το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο «αγαπηµένο τους µέρος», το νησί της Τζιας, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, σε κλειστό κύκλο, µε την παρουσία των στενών τους φίλων και συνεργατών.

Το love story των δύο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 στο Μέγαρο Μαξίµου, όπου συνεργάζονται από την ηµέρα που η Νέα ∆ηµοκρατία κέρδισε τις τελευταίες εκλογές και συγκροτούν µαζί µε άλλους ειδικούς την επικοινωνιακή οµάδα του πρωθυπουργού. Οι δύο νέοι, παρά τον φόρτο εργασίας και την έντονη καθηµερινότητά τους, από πολύ νωρίς ήρθαν ιδιαίτερα κοντά και µετά από περίπου τρία χρόνια γνωριµίας παντρεύτηκαν.

Το «κορίτσι του Columbia» (έχει σπουδάσει ∆ηµοσιογραφία στο φηµισµένο πανεπιστήµιο των ΗΠΑ), που βρίσκεται στην επικοινωνιακή οµάδα του κ. Μητσοτάκη από την καµπάνια για την ανάληψη της προεδρίας της Νέας ∆ηµοκρατίας, αφού πέρασε από πολλά εγχώρια ΜΜΕ και από την εφηµερίδα «New York Times», βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του «δουλευταρά» του Μαξίµου, όπως συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Ζωγράφο όσοι γνωρίζουν τα ενδότερα του Μεγάρου.

Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος: «Οι Εβρίτες θα μπορούσαν να έχουν δωρεάν ρεύμα»
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Υποκλινόμαστε και αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες προγόνους μας