Στο…κρύο παρακολουθούν τις παραστάσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα οι θεατές στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
Κάτι που επιβεβαιώνουμε και εμείς ως εφημερίδα, αφού παραβρεθήκαμε στην παράσταση «Ωχ τα νεφρά μου» την περασμένη Τετάρτη και είδαμε από κοντά και τις αντιδράσεις του κόσμου για την κατάσταση αυτή.

Σημειώνεται ότι ναι μεν, από ότι μπορέσαμε να μάθουμε, ο λέβητας λειτουργούσε κανονικά, αφού τόσο στην είσοδο, όσο και στα καμαρίνια ο χώρος ήταν ζεστός, αλλά δεν λειτουργούσε καθόλου ο κλιματισμός μέσα στον αμφιθεατρικό χώρο.

Συν τοις άλλοις βέβαια, μόνο ωραίο δεν είναι το θέαμα με το…κλειστό μικρό «κυλικείο» του Αμφιθεάτρου, από το οποίο κανένας θεατής δεν μπορεί να προμηθευτεί ούτε ένα μπουκάλι νερό.

Πρόκειται για ένα χώρο, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να φιλοξενεί ακόμη και ερασιτεχνικές παραστάσεις, όχι μόνο θεατρικές αλλά και μουσικές και ο οποίος βέβαια, δεν έχει άδεια λειτουργίας, συνεπώς οι παραστάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν εκεί ανέρχονται σε μόλις σαράντα το…χρόνο.

Είναι γνωστό ότι όλα είναι θέμα…άδειας λειτουργίας πλέον για να μπορέσει αυτό το «στολίδι» της πόλης μας να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης είναι γνωστό ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, έχει ολοκληρώσει το ζήτημα, με την στατική επάρκεια του κτιρίου, ενώ υπάρχει και βεβαίωση καλής λειτουργίας ηλεκτρολογικών.

Τα ερωτήματα λοιπόν που τίθεται είναι:

– Γιατί εφόσον έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, κωλυσιεργεί η απαραίτητη άδεια λειτουργίας;

-Γιατί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, δεν ξεκινά τις απαραίτητες «επεμβάσεις», αναφορικά με την υγιεινή, τις τουαλέτες για ΑμεΑ, τα καμαρίνια και με όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται προκειμένου να «ανοίξει» τις πύλες του το Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και να φιλοξενεί ακόμη και τις ερασιτεχνικές προσπάθειες.

-Γιατί να μην μπορούν οι θεατές, να απολαμβάνουν, το χειμώνα τις παραστάσεις σε ένα ζεστό αλλά και…«φιλικό»περιβάλλον;

Ερωτήματα για τα οποία και θα αναζητήσουμε τις απαντήσεις.

Πηγή:http://epikairotitaxan.blogspot.gr/2016/02/40.html?spref=fb&m=1

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση της Διασυλλογικής Κίνησης για την βοήθεια των προσφύγων, για το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας 
Επόμενο άρθροΑγρότες ΑΜΘ:Κλείνουν για 12 ώρες όλους τους δρόμους σήμερα,άυριο επ´αοριστον κλειστή η είσοδος της Αντιπεριφέρειας Καβάλας