Στα μπλε “ντύθηκε” το Δημαρχείο Καβάλας την Παρασκευή 29 Απριλίου, με στόχο τη διάδοση του οράματος και του έργου της οργάνωσης Make-A-Wish.

Ο Δήμος Καβάλας ανταποκριθήκε με μεγάλη χαρά στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Οργανισμού και έτσι σήμερα το βράδυ οι πολίτες της Καβάλας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φωταγώγηση, να φωτογραφηθούν στο σημείο και να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας tag τα προφίλ του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά ένα δώρο. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.800 ευχές, 230 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2021 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Παγγαίου φωτίζει μπλε το Δημαρχείο για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες
Επόμενο άρθροΆρση μέτρων: Κανονικότητα από την Πρωτομαγιά – Όλα όσα αλλάζουν από αύριο