Παλαιότερα ο Νίκος Παππάς πήγαινε χέρι χέρι στους προεκλογικούς αγώνες με τον Χρήστο Σπίρτζη. Είναι γνωστό άλλωστε πως κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας εκλεγεί και οι δυο βουλευτές στη Β΄ Αθηνών, τα πολιτικά τους γραφεία στεγάζονταν στον ίδιο όροφο απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, όπως αναφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα με το σπάσιμο της Β’ Αθηνών αναγκάστηκαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, με τον Σπίρζτη να τραβάει ανατολικά και τον Παππά στα Νότια. Εν όψει των εθνικών εκλογών, ο Ν. Παππάς έχει βρει το εκλογικό του ταίρι στο πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου Γιάννη Ματζουράνη.

Ο τελευταίος θα είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του big mouth, υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, φτιάχνοντας με τον Ν. Παππά ένα «αχτύπητο δίδυμο» για να μην «καβατζάρει» κανένας άλλος τις έδρες που αντιστοιχούν στο ΣΥΡΙΖΑ. Το εσωκομματικό αυτό ταγκό δεν έχει περάσει απαρατήρητο στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Και αυτό γιατί αν με τη βοήθεια του Ν. Παππά εξασφαλίσει μια έδρα και ο Γ. Ματζουράνης, τότε ανάμεσα σε αυτούς που κινδυνεύουν είναι ο Γ. Μπαλάφας και ο Γ. Μουζάλας.

Ο δε Γ. Μπαλάφας, γράφει η στήλη, επειδή το έχει μυριστεί εγκαίρως το έργο της παρασκηνιακής μοιρασιάς των κουκιών, τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί να κάνει ανοίγματα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΑλλάζει το ενεργειακό τοπίο ο αγωγός φυσικού αερίου IGB – Τα εγκαίνια στην Σόφια και η σημασία της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2: Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με ανατροπή και Αϊτόρ για το απόλυτο στην κορυφή της Super League 1