Μία ακόμη εξαιρετική εθελοντική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας!

Ο γνωστός ζωγράφος, Γιάννης Κανίογλου, με συμπαραστάτες τους μαθητές και τους γονείς του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, ζωγράφισαν τους μέχρι πρότινος άχρωμους και ψυχρούς τοίχους της εν λόγω εκπαιδευτικής μονάδας, αλλάζοντας άρδην την εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί τους!

Η παραπάνω δράση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, μαζεύοντας χρήματα από την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την προμήθεια των απαραίτητων υλικών και χρωμάτων.

Στην προαναφερθείσα προσπάθεια συνέδραμαν και οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, καθώς φρόντισαν για τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντα χώρου.

Το πρωί του Σαββάτου 7 Μαΐου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Κυριάκο Σταυρίδη, επισκέφθηκαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, συνεχάρησαν τους μαθητές και τους γονείς για το καλό παράδειγμα που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία, και έβαλαν τη δική τους πινελιά στο νέο δημιούργημα του Γιάννη Κανίογλου.

Προηγούμενο άρθροΚοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου: Ενημερωτική ομιλία για τον Καρκίνο του Μαστού
Επόμενο άρθροΣυνέδριο ΝΔ- Νίκος Παναγιωτόπουλος: “Οι σύμμαχοί μας, μας σέβονται, οι αντίπαλοί μας, μας υπολογίζουν”