Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, στις 20:30 θα σβήσουν τα φώτα σε όλη τη Γη, για μια ώρα. Είναι η «Ώρα της Γης»!

Ο Δήμος Καβάλας θα συμμετάσχει, για μία ακόμη φορά, στην παγκόσμια δράση η “Ώρα της Γης”, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF), σβήνοντας τα φώτα στο Δημαρχιακό μέγαρο και στο Κάστρο.

Το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, στις 20:30, σβήνουμε τoν μη απαραίτητο ηλεκτρικό φωτισμό για εξήντα λεπτά, από τις 8:30’μ.μ. έως τις 9:30’μ.μ., σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

“Η “Ώρα της Γης” μας προσφέρει την ευκαιρία να στείλουμε ένα ηχηρό και συνάμα επίκαιρο μήνυμα, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε.
Καλώ όλους τους πολίτες του Δήμου Καβάλας, να κατεβάσουν τους διακόπτες το βράδυ του Σαββάτου και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, έστω για μία ώρα, στην προσπάθεια διατήρησης του φυσικού μας πλούτου”.

Προηγούμενο άρθροΤις επόμενες ημέρες ξεκινά τα δρομολόγια το νέο πλοίο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VI»
Επόμενο άρθροΔήμος Καβάλας: Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων πρέπει να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους από χόρτα ή άλλα εύφλεκτα υλικά