Δήλωση έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στην οποία αναφέρει ότι «μετά τα όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κα Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κ.κ. Νίκου Παππά, Χρήστου Καλογρίτσα και Άρτεμη Αρτεμίου με σκοπό τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογραφικών βραχιόνων του, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ο κ. Τσίπρας προσωπικά χρωστάει σαφείς απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Απαντήσεις για όλα αυτά που επί χρόνια υποκριτικά αρνιόταν πως είχαν συμβεί».

Ο Γιάννης Οικονόμου πρόσθεσε: «Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τις δραστηριότητες του κ. Παππά, του στενότερου και παλιότερου συνεργάτη του; Γιατί εξακολουθεί να τον στηρίζει και να τον καλύπτει πολιτικά; Πόσες σακούλες και με τι ποσά κατέληξαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ; Αντί να κάνουν κηρύγματα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να απαντήσουν σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα».

Προηγούμενο άρθροΤο σύστημα ανακύκλωσης του Δήμου Καβάλας παρουσιάστηκε σε μαθητές και καθηγητές σχολείων από Γερμανία, Πορτογαλία, Κροατία και Ιταλία
Επόμενο άρθροΤο Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα