Μετά τις εκλογές ανάδειξης Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων στις 8 Μαΐου 2022 και την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων από τη νέα ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, χθες το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, παρουσία του μέλους της Κ.Π.Ε. από την Καβάλα κ. Χάρη Σεϊτανίδη, συνήλθε η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής προς ανάδειξη των προσώπων που θα στελεχώσουν τις θέσεις του Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και των Υπευθύνων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Οργανωτικού.
​Στη θέση του Γραμματέα εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος – Κάρολος Παπαδόπουλος με 6 ψήφους, έναντι 5 ψήφων που έλαβε ο συνυποψήφιός του Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.
Στη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα εκλέχθηκε ομόφωνα ο Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου.
Μετά την εκλογή του Γραμματέα και του αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται σχετικά με τους τομείς ευθύνης που ανέφερε η πρώτη εγκύκλιος του Γραμματέα της Κ.Π.Ε., υπήρξε εισήγηση του νέου Γραμματέα της Ν.Ε. Καβάλας Κωνσταντίνου – Κάρολου Παπαδόπουλου περί της στελέχωσης των θέσεων του Υπεύθυνου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και του Υπεύθυνου Οργανωτικού, σύμφωνα με την οποία ορίστηκαν:

 • Υπεύθυνος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας: Μιχάλης Σκαρτούλης
 • Υπεύθυνη Οργανωτικού: Ευαγγελία Δίνα – Ασλανίδου
  Σχετικά με τους υπόλοιπους τομείς ευθύνης και ανάθεσης αρμοδιοτήτων, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ξανά, εντός των επόμενων ημερών και σύμφωνα με όσα θα ορίζονται στη νέα εγκύκλιο.
  Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, μετά από μια μακρά περίοδο «σκληρής» αυτοκριτικής και εσωτερικών διεργασιών, βρίσκεται οργανωτικά και πολιτικά ανανεωμένο και στην περιοχή της Καβάλας, στελεχωμένο από πρόσωπα μέσα από τον πυρήνα των τοπικών κοινωνιών και της αγοράς, δηλώνει καθ’ όλα έτοιμο για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και αν προκηρυχθούν από τον κ. Μητσοτάκη και φιλοδοξεί, επιστρέφοντας ως πρωταγωνιστής, να αποτελέσει μια νέα αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας.
  Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση παρέστη και ο απερχόμενος Γραμματέας της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Ιορδάνης Χοροζίδης, στον οποίο (και ταυτόχρονα σε όλα τα μέλη και τους εθελοντές της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής), τα μέλη της νέας Νομαρχιακής απηύθυναν θερμές ευχαριστίες για την προσφορά του στην παράταξη.
  Ενότητα – Ανανέωση – Πολιτική Αυτονομία!
  Ο αγώνας για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής συνεχίζεται!
Προηγούμενο άρθροΈτοιμα για χρήση τα μηχανήματα πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα στο Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με τον Αλέξη Πολίτη – «Όχι» στην κατάργηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης