Οι εθνικές εκλογές είναι προ των πυλών και οι βουλευτές της Καβάλας είναι σε εγρήγορση. Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές με αισιοδοξία για την σημερινή κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «έχουμε πει σε μία προεκλογική περίοδο. Οι εκλογές θα γίνουν κάπου κοντά στο τέλος της τετραετίας και θεωρώ ότι το νωρίτερο θα είναι στις 2 Απριλίου. Μένει να το αποφασίσει ο πρωθυπουργός.

Είναι φανερό και καταγράφεται σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά το εισπράττω και στις επαφές με τους συμπολίτες μου στην Π.Ε. Καβάλας και Θάσου ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν τις προσπάθειες τη κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και κυρίως αναγνωρίζουν ότι οι προσπάθειες –που καταβλήθηκαν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ήταν οι καλύτερες δυνατές. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μην κάνει λάθη και να μην υπάρχουν αστοχίες, καθυστερήσεις και προβλήματα. Τα είχε και η δική μας κυβέρνηση, όμως η μεγάλη εικόνα που βλέπουν οι συμπολίτες μας στην καθημερινότητά τους, είναι καταλυτική. Είναι καταλυτική η σύγκριση ανάμεσα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αυτές τις πολλές κρίσεις και στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Κι αυτό είναι που θα κριθεί στις επόμενες εκλογές. Η σύγκριση ανάμεσα στους δύο ηγέτες, Μητσοτάκη και Τσίπρα. Εκεί, υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή η σύγκριση είναι συντριπτικά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα αποτυπωθεί και στις κάλπες των προσεχών εθνικών εκλογών».

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πρόσθεσε ότι «έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε, έχουμε σημαντικό νομοθετικό έργο. Η Βουλή θα ανοίξει μετά τις γιορτές. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας κι επειδή από ‘δω και πέρα οι κυβερνήσεις θα κληθούν να αντιμετωπίζουν περισσότερες κρίσεις παρά περιόδους ηρεμίας, η διαχείριση τόσων κρίσεων από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη ήταν υποδειγματική. Υπήρξαν προβλήματα που όμως έσπευδε να διορθώσει. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι στην Καβάλα και σε όλη τη χώρα οι Έλληνες θα εμπιστευθούν για άλλη μία τετραετία τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Η ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ενισχύεται με νέους υποψηφίους από Καβάλα και Δ.Ε. Φιλίππων
Επόμενο άρθροΘραύση κάνουν οι βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ με φλουρί… πεντοχίλιαρο