Άγνωστοι έκλεψαν τα ξημερώματα το φορτηγό με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι” στην Ξάνθη.

«Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό πράγμα, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα πάντως και βέβαια θα ήθελα να καλέσω όποιον στην Ξάνθη είδε κάτι να μας καλέσει» ανέφερε ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε στη συνέχεια τα στοιχεία του οχήματος, ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές. Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές» και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447.

“Εκλάπη μπροστά στο ξενοδοχείο που μέναμε” σημείωσε ο σκηνοθέτης. “Όποιος μας βοηθήσει θα αμειφθεί” τόνισε.

Σελίδα 2 από 2

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» ετοιμάζεται ήδη και ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, αποκάλυψε ότι «ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαΐου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού”.

“Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας. Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τραγικά τέσσερα χρόνια για τον ελληνισμό” τόνισε.

“Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε έναν συγκλονιστικό χώρο που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση” πρόσθεσε.

Η Αναστασία Παντούση δήλωσε στην κάμερα ότι “θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί. Δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος. Όταν με πήρε ο κ. Μανουσάκης δεν το περίμενα καθόλου”.

Προηγούμενο άρθροNorth Evia – Samos Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα στις 12:00 – Τα SOS για το voucher
Επόμενο άρθροΔωρεάν είσοδος για τις συναυλίες στη χερσόνησο της Παναγίας (28-31/7), σε όλους τους νέους κάτω των 30 ετών!