Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευής – συντήρησης των σχολικών μονάδων του Δήμου Καβάλας από τα συνεργεία των αναδόχων εταιριών.

Το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2022 η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας, καθώς και για την ολοκλήρωση των
υποδομών στη Λυδία, προκειμένου να τοποθετηθούν οι προκατασκευασμένες σχολικές αίθουσες που θα φιλοξενήσουν τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, μέχρι να αποπερατωθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Κρηνίδων.

Παράλληλα, για τον ίδιο σκοπό, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο κοινοτικό κατάστημα του εν λόγω οικισμού, με στόχο την προσωρινή μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου της περιοχής. Με βάση τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αμυγδαλεώνα, όπου θα στεγαστεί το Γυμνάσιο Κρηνίδων.

Μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής στο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Καρβάλης, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο των Ποταμουδίων και στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της Νεάπολης.

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόκληση Ακάρ: Η Ελλάδα πρέπει να μάθει από την ιστορία της Μικρασιατικής Καταστροφής
Επόμενο άρθρο18-21 Αυγούστου και το Cosmopolis στην Καβάλα υποδέχεται το CosmoUpcycle Park σε συνεργασία με την νεανική ομάδα της Action Team