Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας διοργανώνει το Επετειακό Συνέδριο από την ίδρυση της Εταιρείας μας που θα διεξαχθεί στη Καβάλα από 30 Σεπτεμβρίου 2022 έως τη Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Lucy.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας (Γιατρούς, Νοσηλευτές, Βιολόγους, Βιοχημικούς, Παρασκευαστές, Τεχνολόγους, Διασώστες κ.α.), διότι η Οργανωτική Επιτροπή έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα θέματα υγείας της καθημερινής κλινικής πράξης, που θα παρουσιαστούν από Γιατρούς – Πανεπιστημιακούς, Γιατρούς του ΕΣΥ, Ιδιώτες – της Καβάλας, της Δράμας, της Αλεξανδρούπολης, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ., με κεντρικό ομιλητή τον Ερευνητή Τοπικής Ιστορίας κύριο Κώστα Παπακοσμά.

Επίσης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.30 θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Εκδήλωση για το κοινό, όπου με εκλαϊκευμένο τρόπο θα αναλυθούν και θα συζητηθούν με τους παρευρισκόμενους επίκαιρα και διαχρονικά ιατρικά θέματα:

Σωστή μέτρηση αρτηριακής πίεσης εκτός ιατρείου.

Ομιλητής : Ν. Βάτκαλης, Καρδιολόγος

Μαστογραφία : Η παρεξηγημένη βασίλισσα της πρόληψης.

Ομιλήτρια : Ε. Ιωσηφίδου, Ακτινοδιαγνώστρια

Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο (PSA) : Τι μπορεί να σημαίνει η αύξηση του;

Ομιλητής : Δ. Κυριακούδης, Χειρουργός Ουρολόγος

Αλήθειες και Μύθοι για την κολονοσκόπηση.

Ομιλητής : Γ. Τσαρούχας, Γαστρενερολόγος

Ευελπιστούμε ότι το Επετειακό Συνέδριο 100 ετών από την ίδρυση της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας θα στεφθεί με την ίδια επιτυχία όπως και όλα τα προηγούμενα.

Προηγούμενο άρθροΤη μισθοδοσία των υπαλλήλων καθαριότητας από τα τακτικά έσοδα κάνει ο Δήμος Καβάλας, αφού πλέον του το επιτρέπει ο Νόμος
Επόμενο άρθροΣτο συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ εξελέγη ο Παναγιώτης Αρσονιάδης