Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, δέχθηκε στο γραφείο του εθιμοτυπική επίσκεψη κεντρικών και τοπικών στελεχών της Διοίκησης της Τράπεζας «Eurobank».

Την αντιπροσωπεία της Τράπεζας αποτελούσαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Αντρέας Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων, Ιωάννης Σεραφειμίδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Καβάλας-Ξάνθης, Χρήστος Κρουστάλλης, και η Διευθύντρια του Καταστήματος Καβάλας, Δέσποινα Κούνδουρου.

Κατά την ημίωρη επίσκεψή τους, τα στελέχη της «Eurobank» συζήτησαν με τον Δήμαρχο πιθανές μορφές συνεργασίας του Δήμου και των εργαζομένων του με την εν λόγω Τράπεζα.

Σημειώνεται ότι η «Eurobank» διοργανώνει εκδήλωση το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα «Η Eurobank στον Ν. Έβρου: Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη», στην οποία θα παραστεί η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Χριστίνα Ταβουλτζίδου.
Στην εκδήλωση, εκτός από τα κορυφαία στελέχη της Τράπεζας, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Φωκίωνα Καραβία, θα παραβρεθούν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, και οι Ιατροί-Συνιδρυτές του Σωματείου “Be-Live”, Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης.

Προηγούμενο άρθροΥπογραφή σύμβασης έργου για την κατασκευή τριών νέων δεξαμενών ύδρευσης στους Οικισμούς Μουσθένης, (Υπόγεια ) Γαληψού και Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Καλωσορίζουμε την Έφη Κοσμίδου στην ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ