Στα πλαίσια της αντιμετώπισης κινδύνων πυρκαγιάς και συνδρομής στο έργο των γενικότερων βελτιώσεων δασικών δρόμων του Νομού Καβάλας, σας ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη την διάρκεια των προηγούμενων ημερών, συνεργεία της Π.Ε. Καβάλας, υπό την επίβλεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κου Αλέξη Πολίτη, επιχείρησαν σε περιοχές του ορεινού όγκου του Νομού, διανοίξεις δασικών δρόμων.

Ειδικότερα η παρέμβαση αφορούσε την διάνοιξη περίπου 3 χιλιομέτρων δρόμου κατάλληλου για τις ανάγκες της δασοπροστασίας στην περιοχή του Πλαταμώνα Καβάλας (κορυφή Τσάλτα).
Προηγουμένως και σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσούπολης, συνεργεία της Π.Ε. Καβάλας παρείχαν με επιτυχία την συνδρομή τους σε εργασίες καθαρισμού της Κεντρικής Τάφρου του ποταμού Νέστου στα πλαίσια αντιμετώπισης κινδύνων πλημμυρικών φαινομένων.

Επιπλέον ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας, με πιο πρόσφατη παρέμβαση τον καθαρισμό στην 11η επαρχιακή οδό από το Παλαιοχώρι έως τη Νικήσιανη, ενώ συνεργεία της Π.Ε. Καβάλας επιχειρούν τον έλεγχο και αποκατάσταση ηλεκτρολογικών προβλημάτων στον οδοφωτισμό του δικτύου του Νομού.
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται καθημερινά, ώστε να εξασφαλίζεται η προστασία των συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Είναι προτεραιότητα και όχι “αγγαρεία” η ομαλή εξυπηρέτηση των δημοτών κατά την υλοποίηση του έργου στην οδό Τενέδου
Επόμενο άρθροΗ Energean εξυπηρετεί το Ελληνικό Δημόσιο με τη Νότια Καβάλα, όποτε επιθυμεί το Ελληνικό Δημόσιο παίρνει την παραχώρηση πίσω