Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα από τις 8 το πρωί για μία μόνο ώρα θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στη Νέα Καρβάλη,  στην περιοχή του χωριού πίσω από την εκκλησία. Επίσης σήμερα από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωί πάλι στη Νέα Καρβάλη θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή κάτω από τον επαρχιακό δρόμο, στη γειτονιά πίσω από την πρώην κοινότητα και προς το δημοτικό σχολείο.

Σήμερα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στα κεντρικά του χωριού Γέροντας. Από τις 12:00 το μεσημέρι έως 3:00 το μεσημέρι θα διακοπεί σήμερα το ηλεκτρικό ρεύμα στην Πετροπηγή,  προς τα βόρεια του χωριού.

Αύριο Τρίτη θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Νέα Καρβάλη, 8 το πρωί με 11:00 το πρωί προς το λιμανάκι παραλιακά. Αύριο Τρίτη 8 το πρωί με 1:30 το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πόλη της Καβάλας,  οδός Ομόνοιας από Άγιο Παύλο έως Γυμναστήριο Ποταμουδίων και εκατέρωθεν κάθετοι οδοί και παράλληλοι οδοί. Αναλυτικά Κασίου, Αγίου Παύλου,  Θεμιστοκλέους,  Νικομάχου, Νεάρχου, Ανεξαρτησίας,  Αριστοτέλη Στάνη και Δαμιανού.

Αύριο Τρίτη ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ανακοινώνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη συνοικία της Αγίας Βαρβάρας, περιοχή μετά το σχολείο επί των οδών Αγίας Βαρβάρας, Λεωνίδου, Σουρή κτλ προς τη στροφή.

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης με τίτλο: «Για φαντάσου»
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα απασχόλησης παιδιών κατά τους θερινούς μήνες από τον Δήμο Καβάλας