Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

Σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό σεμινάριο συμβουλευτικής και επιμόρφωσης γονέων/κηδεμόνων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01/03/23 στις 18:00. Τα θέματα που θα αναλυθούν και θα συζητηθούν είναι:

  • Το άγχος των εξετάσεων
  • Εφηβεία: Η διαχείριση των συγκρούσεων και η ενδυνάμωση των σχέσεων γονέων-εφήβων.

Η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει από τον ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καβάλας κ. Λεωνίδη Βλαδίμηρο. Σας καλούμε να πάρετε μέρος, να συνομιλήσετε με τον ψυχολόγο, να εκφράσετε τις απορίες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Για να συνδεθείτε στη συνάντηση, πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/istoupas. Ανάλογα με τη συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε, μπορεί να χρειαστεί να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας στο παράθυρο που ανοίγει, (το email δεn χρειάζεται να το γράψετε, είναι προαιρετικό), να πληκτρολογήσετε το κείμενο που σας εμφανίζεται και μετά να πατήστε next ή join meeting.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής & οι εκπαιδευτικοί του σχολείου:

Ματζάνας Εμμανουήλ, Γεωρμπαλίδου Ελισάβετ, Ζέρβα Ευθυμία, Πετασάκης Ιωάννης, Στούπας Ιωάννης
Vaiou Nikos

Προηγούμενο άρθροΈνοχοι ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Καλογρίτσας – Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου
Επόμενο άρθροΔυναμική η παρουσία του Δήμου Θάσου και έντονο το ενδιαφέρον για την Θάσο στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου