Πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λαμβάνουν οι πολίτες που κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Εικόνα από το πιστοποιητικό εμβολιασμού παρουσίασε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV τονίζοντας ότι ανήκει σε έναν από τους υγειονομικούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί στη χώρα μας.


Όπως φαίνεται, είναι συμπληρωμένο το ονοματεπώνυμο του εμβολιαζόμενου, το ΑΜΚΑ του, σε ποια εταιρεία ανήκει το εμβόλιο με το οποίο έχει εμβολιαστεί αλλά και η ημερομηνία της επαναληπτικής δόσης.

Σημειώνεται ότι όπως τόνισε χθες ο Γενικό Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, οι πολίτες που θα εμβολιάζονται με την ολοκλήρωση της δεύτερης δόσης θα μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για δική τους αποκλειστικά χρήση, και θα περιέχει τις βασικές πληροφορίες, πότε έγινε ο εμβολιασμός και το είδος του εμβολίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εμβολιασμός στη χώρα μας ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου όταν και εμβολιάστηκαν συμβολικά μεταξύ άλλων η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Ο εμβολιασμός συνεχίστηκε χθες με τον εμβολιασμός υγειονομικών σε νοσοκομεία της Αθήνας αλλά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και θα συνεχιστεί και σήμερα με τους εμβολιασμούς υγειονομικών στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, της Πάτρας και των Ιωαννίνων.

Προηγούμενο άρθροΑπονομή υποτροφιών απο την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτου ΦΝΘ Προκοπίου
Επόμενο άρθροΠέθανε ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Pierre Cardin