Ο Δήμος Θάσου και η ΔΗ.ΚΕ.Θ. θέλοντας να προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο στην Πολιτιστική Εξέλιξη του Νησιού της Θάσου αλλά και στη Διεθνή προβολή του μέσω της Τέχνης, οργάνωσε το Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης εις Μνήμην του Πρωτοπρεσβύτερου ποιητή Γεωργίου Ι. Διαμαντόπουλου.
Η ανταπόκριση στο διαγωνισμό ήταν μεγάλη με συμμετοχές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Καλογερικό Θάσου στις 19 Ιουνίου στις 11 π.μ. παρουσία του Δημάρχου Θάσου Ελευθέριου Κυριακίδη και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιου Κουτσουμανή.
Στα πρώτα βραβεία ως έπαθλο θα δοθούν μαρμάρινα γλυπτά του Θάσιου δημιουργού Κωνσταντίνου Λόβουλου, ενώ στα δεύτερα και τρίτα βραβεία πίνακες ζωγραφικής Θάσιων δημιουργών. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής και βιβλία προσφορά της εταιρείας «Ηράκλειον».

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα απονομής βραβείων σύμφωνα με τις κριτικές επιτροπές του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΗ.ΚΕ.Θ. στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://diketh.gr/

Προηγούμενο άρθροΣτο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης σε μια μουσική συνάντηση για φιλανθρωπικό σκοπό
Επόμενο άρθροΜίμης Χριστοφιλογιάννης: Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι πανέτοιμος για Δήμαρχος – Να συμπλεύσουν όλοι μαζί για μία καλύτερη διοίκηση στον Δήμο Καβάλας