Στελέχη της τοπικής Ν.Δ. βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στην Κομοτηνή σε μία περιφερειακή συνάντηση νομαρχιακών επιτροπών της Ν.Δ.Απο τον Νομό Καβάλας ήταν επικεφαλής ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαρ. Δράκος, συμμετείχαν ο πρώην Πρόεδρος Κώστας Ευθυμιάδης ο Σταύρος Βακιρτζής, Ιορδάνης Παπαντίδης, Ιορδάνης Αγγελιάδης, Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, Μαρίνα Φιλιππίδου οι δύο εκπρόσωποι της δημοτικής οργάνωσης Νέστου Πασχαλίδης και Χιώτης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Ντίνος Κλειτσιώτης, Θανάσης και Βάσω Μήτα ενώ δεν ήταν λόγω έκτακτων υποχρεώσεών τους ο Θ. Μαρκόπουλος κι ο Ν. Παναγιωτόπουλος.


Η συζήτηση αρχισε στις 6.00 το απόγευμα και τέλειωσε στις 9.00 το βράδυ.Τέθηκαν θέματα που έχουνε σχέση με τη συγκρότηση του βουλευτικού ψηφοδελτίου. Ειπώθηκε ότι η τελική επιλογή για το κάθε ψηφοδέλτιο, σε κάθε Νομό, είναι πάντα του Προέδρου του κόμματος.

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να επεκταθεί στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα.

-Πιο συγκεκριμένα, στην Δράμα, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους Βουλευτές Νίκη Κεραμέως, Σάββα Αναστασιάδη και Κώστα Καραγκούνη προγραμματίζει επισκέψεις στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροδιού ΑΣΟΠ, τη Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ και την εταιρεία Θερμοκήπια Α.Ε. Δράμας,. Επίσης στις επισκέψεις του κλιμακίου περιλαμβάνονται η νεοϊδρυθείσα έδρα της UNESCO στο ΤΕΙ Δράμας με θέμα «Διατήρηση και οικοτουρισμός στα παρόχθια και δελταϊκά οικοσυστήματα», η πρότυπη βιομηχανία στους τομείς ηλεκτρικής προστασίας, ενέργεια και τηλεπικοινωνίες «Raycap», σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Μάρμαρα Βώλακος και επιπλέον στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο β) Ένωση Κυριών Δράμας που «Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας».

-Την ίδια μέρα, κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους Βασίλη Κικίλια, Χρήστο Μπουκώρο και Νότη Μηταράκη θα επισκεφθεί στην Ξάνθη την Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΕ Ξάνθης, την εταιρεία επεξεργασίας αλιευμάτων «Καλλονή Α.Ε.», την εταιρεία ΣΜΥΡΔΕΞ και τα Πλαστικά Θράκης. Επίσης προγραμματίζονται επισκέψεις στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και το Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης «Αγάπη».

-Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου επίσης, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις κλιμακίου της ΝΔ στο Νομό Ροδόπης, αποτελούμενου από τους Βουλευτές Γιώργο Σταμάτη, Μάριο Σαλμά και Κώστα Κοντογεώργο και πιο συγκεκριμένα στη Ζυθοποιία Βεργίνας, την Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης ΑΒΕΕ, τα Κλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ, τη Γερμανός ΑΕΒΕ, το Βιοαέριο Κομοτηνής AE και το παράρτημα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

-Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από του Βουλευτές κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Κώστα Κουκοδήμο και Μάνο Κόνσολα, θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Συσκευαστήριο Σταφιλοπαραγωγών στην Καβάλα, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, τον Αγροτικό Αλιευτικό Συνεταιρισμό, την Ακρόλιθος Α.Ε., εταιρεία που ασχολείται εξόρυξη σχιστολίθου από τα λατομεία της περιοχής, το ΤΕΙ Καβάλας και το Ίδρυμα Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί «Αγία Μαρίνα» και το Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Πνοή».

-Την ίδια μέρα προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίου στον Έβρο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, Κατερίνα Παπακώστα και Κώστα Βλάσση στην GreenColaCompany, τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, σε επιχειρήσεις επεξεργασίας μεταξοσκώληκα στο Σουφλί, την εταιρεία αλλαντικών «Υφαντής», την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. καθώς επίσης και το Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας –Θράκης στο Διδυμότειχο, το Πολυκοινωνικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης, τα «Παιδικά Χωριά SOS» και το Ίδρυμα Αγ. Κυπριανός.

Προηγούμενο άρθροΚαταθέσεις: Αρπάζει χρήματα η εφορία – Στο στόχαστρο όσοι χρωστούν ως 3.000 ευρώ – 800 κατασχέσεις την ημέρα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Μαρκόπουλου,Κουίκ,Τσιρώνη στο ΥΠΑΠΕΝ