χημικα Αθήνα

Μία από τις βασικές αρχές της Αριστεράς είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπο και ειδικά στο λαό που αγωνίζεται. Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος/α με την ουσία της διαμαρτυρίας, η αντιμετώπιση με χημικά και ξύλο ανήκει σε άλλες ιδεολογίες που ούτε γειτνιάζουν ούτε πολύ περισσότερο εφάπτονται με την πολιτική της Αριστεράς.

Ένα ακόμα περιστατικό, αυτό της ρήξης  χημικών σε συνταξιούχους που διαδήλωναν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα της βίαιης αντιμετώπισης των διαδηλωτών από τα ΜΑΤ.

Περιμένουμε και απαιτούμε από μία κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά να «κόψει μαχαίρι» την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της αστυνομίας. Ελπίζουμε πως η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να σταματήσει το κακό το οποίο παράγινε. Ευελπιστούμε πως η εντολή για απαγόρευση χημικών, σε πορείες εργαζομένων και συνταξιούχων να είναι μόνο η αρχή. Για τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας, για την πολιτική με κατεύθυνση τον σεβασμό στον πολίτη, για μία νέα κουλτούρα στην «αντιμετώπιση» της διαφορετικής άποψης.

Υ.Γ. Γέμισε το σακούλι μας με αναλήψεις πολιτικών ευθυνών! Τόσα χρόνια στους δρόμους γέμισαν τα πνευμόνια μας χημικά! Ως εδώ!

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε ο μήνας δράσης καθαρισμού των ακτών και στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΔ. Τσανάκα | Η Σταυρούλα Τσολακίδου μας έκανε περήφανους για μια ακόμα φορά